avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1239 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... NePrestarea de servicii platite in avans, din cauza ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

NePrestarea de servicii platite in avans, din cauza beneficiarului

Un srl emite o factura pentru prestari servicii catre un alt srl beneficiar, care plateste factura in avans. Prestarea serviciilor trebuie sa se faca lunar, timp de 6 luni. Dupa o luna, prestatorul nu mai poate efectua nici un serviciu, pentru ca beneficiarul s-a razgandit. Prestatorul este obligat sa restituie vreo suma de bani beneficiarului?
Mentiuni.
1. pe factura nu se mentioneaza plata in avans
2 nu exista un contract semnat
3 exista un istoric pozitiv al relatiei dintre cele 2 srl-uri
Cel mai recent răspuns: veronicapopa , utilizator 09:57, 10 Noiembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura emisa fara confirmare yomasse yomasse Am un contract de prestari servicii de o anumita valoare, in urma caruia am emis mai multe facturi si care au fost platite pana la concurenta valorii ... (vezi toată discuția)
Contabilitate- documente courvoisier courvoisier Care sunt documentele pe care trebuie sa le primim de la o firma de constructii (SRL) care ne va efectua pentru asociatia de proprietari o lucrare importanta. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea problema ; o firma mi-a ... Mihai/2061 Mihai/2061 Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea problema ; o firma mi-a emis o factura de prestari servicii intretinere . Prestarea s-a facut in urma unei discutii ... (vezi toată discuția)