avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate De incredere sau...tzeapa?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

De incredere sau...tzeapa?

Buna ziua
Ca multi altii, in cautare de bani, am gasit un anunt in care o persoana din Franta oferea imprumuturi cu dobanda foarte avantajoasa. Ne-am inteles asupra sumei de 5000euro, suma ce urma sa o returnez in 4ani, respectivul primind la sfarsit suma de 5250euro. Pentru a-mi castiga increderea mi-a trimis o copie a pasaportului si un ''Acord de pre`t'' ce urma sa il completez. Ce nu inteleg e ca pt a-mi transfera banii in cont, imi cere sa-i transfer mai intai suma de 150euro prin Western union unei persoane, alta decat respectivul cetatean francez, suma ce ar insemna un fel de asigurare...
Ce ma sfatuiti sa fac? Sunt destul de suspicios...
Va multumesc
Daca cineva e dispus sa-l ''verifice'': claudej38@yahoo.fr sau pagina cu anuntul: [ link extern ]
E plina lumea de sarlatani dom'le!#-o
Ca si ceilalti colegi, va sfatuiesc sa nu trimiteti bani acestui i ndivid si in special , sa nu va dati acestuia datele dvs. de identificare sau nr. de cont.In mod cert este modul lui( ingenios , dealltfel) dea obtine bani nemunciti. Cazul dvs. imi aminteste de ceva oarecum similar: un tip, sustinand ca a gasit ,, reteta "pt. imbogatire peste noapte, cerea acelora care doreau reteta, sa ii trimita 10 $ .Evident, foarte multi au facut-o, astfel incat tipul avea venitul asigurat. In final, el le trimitea si reteta, spunandu-le doar atat: Faceti ca mine!
Problema e ca...pana sa ma '' trezesc'' am trimis copia buletinului...:sorry:
Sa speram ca nu o va folosi in vreun scop ..murdar. Dar ati putea sa schimbati buletinul..dati-l pierdut.
dati-l pierdut in cazul acestaX-(

Alte discuții în legătură

Dreptul de folosire al domeniului Bogdan V Bogdan V Buna ziua, Daca firma are un domeniu www rezervat pe un an de zile prin plata facturii catre firma de hosting, este posibil ca o firma straina, din China de ... (vezi toată discuția)
Contract de munca in anglia destul de dubios Conrad Conrad Situatia este urmatoarea: Am aplicat online la un post disponibil la un hotel foarte respectat din Londra, mi sa transmis un chestionar l-am completat , dupa ... (vezi toată discuția)