avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate De incredere sau...tzeapa?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

De incredere sau...tzeapa?

Buna ziua
Ca multi altii, in cautare de bani, am gasit un anunt in care o persoana din Franta oferea imprumuturi cu dobanda foarte avantajoasa. Ne-am inteles asupra sumei de 5000euro, suma ce urma sa o returnez in 4ani, respectivul primind la sfarsit suma de 5250euro. Pentru a-mi castiga increderea mi-a trimis o copie a pasaportului si un ''Acord de pre`t'' ce urma sa il completez. Ce nu inteleg e ca pt a-mi transfera banii in cont, imi cere sa-i transfer mai intai suma de 150euro prin Western union unei persoane, alta decat respectivul cetatean francez, suma ce ar insemna un fel de asigurare...
Ce ma sfatuiti sa fac? Sunt destul de suspicios...
Va multumesc
Credeti ca daca userul ar invoca adevaratul motiv pentru care odreste schimbarea ci, i-ar fi admisa cererea?
Cred ca cineva ar rade.
Eu am dat o declaratie acum cativa ani la Crima organizata,date,fapte...acum ceva vreme au venit niste lucratori de acolo spunand ca in curand vor avea nevoie de sotul meu,pentru ca,nu-i asa,escrocii sunt prinsi pana la urma.
De atunci,nimic. A propos,nu era problema de copia de buletin si cred in continuare ca la mare lucru nu foloseste.
Aveti dreptate,dar ar fi o dovada, daca ar avea nevoie.
ATENTIE PENTRU TOATA LUMEA! (naivi / sceptici / circumspecti)
Stiati ca cel mai bine platit gunoi (de la tomberon) este colectia de informatii scrise?Faceti o vizita la cea mai apropiata groapa de colectare si veti vedea un aspect de "biblioteca", boschetarii citind atent foile netezite cu grija si sortandu-le pe destinatii , isi fac si calculul castigului zilei.
Nu aruncati copii de documente nedistruse,care sa cuprinda date de identificare persoane/firme personale.
Metoda "francezului" (e greu sa-ti faci o adresa de email?) este mult mai curata, desi finalizarea este la fel de murdara.
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Mai 2009
nucu$, utilizator
Chiar se intampla acest lucru, pe la noi? stia m ca boschetarii sunt interesati de maculatura , ii vad destul de des pe unii dintre ei adunand cartoane , probabil le duc la centrel de colectare pt . a obtine ceva bani. pana la urma , mi se pare o munca cinstita. Dar nu mi-am imaginat ca pot ,,colecta' si genul acela de hartii...personal, am avut de cateva ori tentatia sa arunc niste facturi , chitante, fara a le distruge in prealabil, insa , fiindca nu detin o masina de distrus acte, m-am multumit sa le rup in 4...cred ca trebuie , intr-adevar ,sa fim mai atenti....romanii pot fi foarte ingeniosi, in special in vreme de criza..
Nucu,esti sigur ca erau gunoieri si nu "sub acoperire?"
Cred ca unele ocupatii creeaza dependenta...curiozitate.
Serios vorbind,orice este posibil.
Crede cineva ca mai exista secrete astazi?

Alte discuții în legătură

Dreptul de folosire al domeniului Bogdan V Bogdan V Buna ziua, Daca firma are un domeniu www rezervat pe un an de zile prin plata facturii catre firma de hosting, este posibil ca o firma straina, din China de ... (vezi toată discuția)
Contract de munca in anglia destul de dubios Conrad Conrad Situatia este urmatoarea: Am aplicat online la un post disponibil la un hotel foarte respectat din Londra, mi sa transmis un chestionar l-am completat , dupa ... (vezi toată discuția)