avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate De incredere sau...tzeapa?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

De incredere sau...tzeapa?

Buna ziua
Ca multi altii, in cautare de bani, am gasit un anunt in care o persoana din Franta oferea imprumuturi cu dobanda foarte avantajoasa. Ne-am inteles asupra sumei de 5000euro, suma ce urma sa o returnez in 4ani, respectivul primind la sfarsit suma de 5250euro. Pentru a-mi castiga increderea mi-a trimis o copie a pasaportului si un ''Acord de pre`t'' ce urma sa il completez. Ce nu inteleg e ca pt a-mi transfera banii in cont, imi cere sa-i transfer mai intai suma de 150euro prin Western union unei persoane, alta decat respectivul cetatean francez, suma ce ar insemna un fel de asigurare...
Ce ma sfatuiti sa fac? Sunt destul de suspicios...
Va multumesc
Puteti inlocui CI , desi CNP-ul si adresa raman aceleasi.Motivati pierderea , dupa o consiliere la Politie .Ar fi bine sa le dati datele persoanelor, poate ajutati/determinati astfel deschiderea unei anchete privind infractiunile pe internet.
In acelasi timp va puneti la adapost fata de orice eveniment posibil in viitor, legat de acest accident.
Ultima modificare: Duminică, 31 Mai 2009
nucu$, utilizator
@iuliancico
Nu va faceti griji prea mari."Francezu" si gasca cu mare probabilitate sunt din Romanica.Faptul ca ofereau 5000 contra 250/4 ani, insa se aruncau la 150/fraereala, dovedeste o jmecherie locala de adolescenti.
La fel se intampla cu atacurile Raiffeisen:"Ati castigat 450 lei, impozit 25%(???) deci accesati contul pentru 340 lei"
M-ati convins ca orice este posibil dar pana la urma falsul se poate demonstra.
Poti proba locul,momentul...ca doar puscariile nu sunt ocupate de oameni cinstiti(ma rog,poate se mai intampla).
ContSters76710, utilizator
Drept este ca poti sa umbli prin instante, dar mai bine te feresti din timp...
:duh: Si pentru ca tot vorbeam despre lup...iata un super phishing pentru colectare date personale, primit chiar aziX-(

Date: Sun, 31 May 2009 12:00:13 +0000
From: claims02@btinternet.com
Subject: Contact The Societe Generale Bank
To: mvlates@hotmail.com

IDENTIFICATION NUMBER:CPEL/OWN/9876
Ref Number: UK/9420X2/68
Batch Number: 074/05/ZY369

It is our major priority as your fiduciary agent to make sure that your winning funds gets to you within the stipulated time for the claiming of winning,with that goal set in our mind in this office, we have deposited your winning funds with Societe Generale Bank and the sum of £1.350,000 Pound Sterling's has been deposited in your name.

Note that you are to provide the Bank with these details to identify you:

** FULL NAMES:
** FULL ADDRESS:
**OCCUPATION:
** TEL:(Important)
** AMOUNT WON:
** WINNING REF NUMBER:
** WINNING BATCH NUMBER:

Below is the Details of the Societe Generale Bank

Societe Generale Bank.
Founders Court Lothbury
London EC2R 7HE, United Kingdom.
Tel:+44702 401 1783,+4470359 26619
Fax Number: +44-7092 8970 96
E-MAIL ADDRESS: sgonlineplc0@btinternet.com
Chief Accounts officer Mr.Christopher Williams

Failure to claim your winnings within the stipulated time frame will lead to the forfeiture of your winnings after which your winning funds will be added to next winning draws.

Once more congratulations!!!

Regards,
Rita Desmound,

:offtopic:Cred ca ar trebui sa deschidem un subiect pe aceasta tema.Suntem o familie numeroasa, cu adrese la vedere(multi dintre noi) si am putea fi o tinta comuna pentru asemenea atacuri.

nucu$, utilizator

Alte discuții în legătură

Contract de munca in anglia destul de dubios Conrad Conrad Situatia este urmatoarea: Am aplicat online la un post disponibil la un hotel foarte respectat din Londra, mi sa transmis un chestionar l-am completat , dupa ... (vezi toată discuția)
Taxa vat RowleyRose RowleyRose Recent am gasit site-ul redbubble si m-am gandit sa imi fac si eu un cont si sa incerc sa imi vand desenele/logo-urile pe el insa aceasta 'Taxa VAT' ma ... (vezi toată discuția)