avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dreptul la vizita minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dreptul la vizita minor

Bună seara, Va rog dacă ma puteți ajuta în următoarea situație: sunt divorțat, și am ajuns inițial la o înțelegere cu mama copilului meu. I.am lăsat tot ce am făcut împreună cu condiția sa nu.mi ceara pensie și sa ma lase sa.mi vad copilul când pot, eu lucrând în străinătate, măcar sa mi.l dea la telefon sau sa.l vad online și apoi când vin în tara sa pot petrece timp cu el fără probleme. I.am lăsat pe numele ei mașina și o suma de bani, iar apartament pe numele copilului, ea fiindu.i tutore. Acum, după ce a obținut toate astea, refuza sa ma lase sa vb cu copilul (minor de 5 ani) și în plus mi.a spus ca urmează sa.mi deschidă proces pentru pensie. As dori sa știu ce șanse are ea. Iar eu ce șanse as avea, dacă as deschide proces pt custodia minorului, în cazul în care eu am acum imobil proprietate personala și loc de munca stabil, iar ea nimic din toate astea, ba chiar în ultimii 6 ani nu a lucrat deloc.
Aștept răspunsul dumneavoastră,
Va mulțumesc.
Ultima modificare: Luni, 17 Noiembrie 2014
dariaconstantin, utilizator
Mulțumesc tuturor pt răspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare avocat dariaconstantin dariaconstantin Bună ziua, sper ca cineva sa.mi dea o soluție la următoarea situatie: Am început procesul de divorț, eu sunt plecat în străinătate și am angajat un ... (vezi toată discuția)
Buna! iesirea din tara a copilului minor vasil vasil in legatura cu scoaterea copilului minor din tara.Am avut o relatie de concubinaj din care avem un copil minor,care e pe numele meu si la care prin sentinta ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului in concubinaj Radu190 Radu190 Salut,numele meu e Radu si am o intrebare dacă poate raspunde cineva . Va explic cum pot aceasta problema. Am trăit intr.o relatie de concubinaj din care ... (vezi toată discuția)