elena138 a scris:
Din pacate, fiecare vorbeste ce crede, fara legatura cu realitatea. Optionalele sunt optionale, nu obligatorii. Prin urmare, prietena dv. a participat la sedinta in care s-a discutat problema optionalelor si a putut cere lamuriri. Din cauza folclorului promovat la scara larga, s-au refuzat si vaccinarile antipoliomielita, o mamica asistent medical, sustinand ca este spalare de bani. Eu zic sa vorbiti in sedintele la care participati, nu la cafea, in curtea scolii sau pe saituri, spunand ce ati inteles din ce au inteles altii. Daca aveti asa grija de sistemul de invatamant, obligati ministerul sa lucreze cubprofesionisti, nu cu oameni ai partidelor, rude sau amante ale cuiva.
Nu am inteles: va adresati mie sau dnei.care a postat intrebarea?
Dna./vorbea despre niste optionale in timpul orelor de program care trebuiesc platite. Mai pe romaneste vreo pila de-a dnei.educatoare vrea sa predea lb.engleza (sa zicem) in intervalul orar 8-12, acestea fiind practic orele normale de lucru cu cei mici in invatamantul prescolar. Spre exemplu cand l-am avut pe copilul meu la gradinita venea o dra.care le preda germana. Am fost nevoita sa achit cei 20 ron lunar pt.aceste ore pt.ca altfel dra.si-ar fi tinut ora iar copilul meu ar fi umblat probabil bezmetic pe holurile gradinitei daca nu ma conformam si eu turmei de parinti. Asta este modalitatea in care ni se baga mana adanc in buzunar..........
Nu stiu de ce sunteti asa agresiva, nu credeti ca se intampla asa ceva in invatamantul romanesc de stat ? Am exemple nenumarate sa va dau ! Si nu vad ce legatura are campanie de vaccinare cu intrebarea dnei, sincer .......... Personal, nici eu nu ii mai fac vaccinurile baietelului de cand avea 4 ani daca vreti sa stiti...... este optiunea noastra si nimeni nu ne poate obliga sa ne conformam majoritatii ......