avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am fost inselat de parinti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am fost inselat de parinti

Buna ziua.
In 2007 parintii mi-au propus sa îmi fac casa in aceeasi curte cu ei,si pe banii lor sa o ridice "la rosu " iar eu sa o termin dupa care sa facem actele de vanzare-cumparare .pentru terminarea casei am contractat un credit cu ipoteca reusind sa o termin.Nu am reusit sa fac actele imediat si am locuit acolo 7 ani fără acte.cand. le-am solicitat sa facem actele acestia nu au mai vrut.mentiinez ca mai am 2 frati unul din căsătoria cu mama si unul vitreg al tatălui înainte de căsătoria cu mama.acum eu am plecat de aculo crezând ca o sa le fortez oarecum mana pentru a face actele .,dar s-a dovediit contrariul penttru ca am rămas doar cu creditul si cu ratele.Exista vreo posibilitate sa îmi recuperez casa sau măcar suma de bani pe care am platit-o ca si rate in cei 7 ani?
Cel mai recent răspuns: bogdan81x , utilizator 21:19, 20 Noiembrie 2014
Si daca ei recunosc in instanța tot ce sustin....nu cred ca n-ar recunoaste ceea ce noi am facut deoarece avem si martorii foarte mulți..in fine, ce decizie ar lua judecătorul??? i-ar obliga sa mă despăgubească???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce este mai bine? dia2000 dia2000 Buna ziua. Ca sa fiu mai scurt: Mama mea vrea sa faca succesiune dupa moartea parintilor. Mama are un frate vitreg din partea tatalui,specific (tatal a ... (vezi toată discuția)
Succesiune mighelita mighelita #-o Problema mea este una mai complicata,sunt sigura ca cel mai indicat ar fii sa am un avocat dar din pacate nu mi-l permit.... Suntem o familie constituita ... (vezi toată discuția)
Partaj Dobre2 Dobre2 Buna seara ! Am si eu o nelamurire si va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat,raspuns. Sunt casatorit din 2011 iar in prezent ma aflu la faza de mediere , ... (vezi toată discuția)