avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Accident, alcool la volan.O sa fac inchisoare?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Accident, alcool la volan.O sa fac inchisoare?

buna seara.am o mare problema.in urma cu 2 ani am avut un accident de masina din vina mea,, cu victime dar nu foarte grav. dupa care in urma cu 2 luni am mai avut unul fara victime ', doar putine pagube materiale. toate din cauza alcoolului.la primul aaccident , dupa ce am trecut prin tribunal , am primit 1500 € amenda, un an de interdictie de condus in franta (permisul meu e romanesc) plus 4 luni de inchisoare cu suspendare.ce credeti ca o sa patesc acum la al doilea accident, fiind recidivist? si avand in vedere ca tot din cauza alcoolului s-a produs si al doilea accident. o sa ma ajute cu ceva la tribunal(18 februarie 2015) faptul ca ma duc la psiholog si ca fac tratament contra alcoolului si ca se fac deja 2 luni de cand nu am mai pus alcool in gura si in plus ca am si un CDI?.... astept parerile voadtre. Va multumesc.
am inteles.va multumesc pentru sfaturi.o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident de munca produs in franta. Sergiuandrei1988 Sergiuandrei1988 Buna ziua. Lucrez in Corsica Franta de 3 luni cu contract CDI. Angajatorul nu s.a ocupat sa imi obtina numerele de securitate sociala respectiv cartea vitale. ... (vezi toată discuția)
Rapoarte deces claudiadumbrean claudiadumbrean Tatal meu a decedat acum aprox 3 ani in Franta, in urma unui accident de munca. Din iulie 2007 pana in prezent am primit ca documente oficiale legate de ... (vezi toată discuția)
Accident muncă franţa OanaDumu OanaDumu Bună seara. Unchiul meu lucrează cu contract ca şofer de tir în Franţa. Contractul durează 3-4 luni, 1 lună concediu si iar alt contract. În timpul ... (vezi toată discuția)