avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetarea c.i.m. si indemnizatia pentru cresterea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetarea c.i.m. si indemnizatia pentru cresterea copilului

Buna ziua,
Am nevoie de ajutorul dvs.In urma unui inventar efectuat la locul de munca,angajatorul a dispus incheierea contractelor de munca a mai multor angajate,inclusov a mea(cu toate ca momentan sunt in concediu de maternitate,incepand cu data la CAre cele 126 de zile de concediu iau sfarsit).Vreau sa stiu daca voi mai beneficia de indemnizatia de crestere a copilului si daca in aceste conditii mi se va mai aproba cererea de concediu crestere copil.Cum ar trebui sa porcedez?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: MadyM , utilizator 11:46, 21 Noiembrie 2014
Multumesc pt timpul si raspunsurile acordate.Asta ma interesa,daca voi putea beneficia de aceasta indemnizatie in conditiile date.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim in cursul concediului de sarcina/lauzie v_florina v_florina Buna seara, Sunt in concediu de sarcina si lauzie, iar angajatorul si-a exprimat dorinta de a inceta CIM cu acordul partilor (cu plata unor salarii ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal Alex2yo4u Alex2yo4u Buna seara, sunt o graviduta in 5 luni,iar peste 2 luni,mai exact pe 10 iulie implinesc 1 an de munca in actuala firma. Intrebarea mea este cand trebuie ... (vezi toată discuția)
Concediu copil Elena Florescu Elena Florescu Buna ziua...am si eu o nelamurire..am fost insarcinata si am intrat in concediu de la 1 mai,si am nascut pe 11 iunie.Cei de la primarie mi.au spus ca dupa 42 ... (vezi toată discuția)