avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Insusire articol din magazin fara intentie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Insusire articol din magazin fara intentie

ieri am intrat intr un magazin altex , m am uitat la niste produse si am plecat fara sa vreau cu un set de baterii in mana, nu in buzunar,chiar nu mi am dat seama!! am fact piata , iar dupa o ora mi am dat seama de ce am facut:O si m am intors in magazin si am pus bateriile la loc. sunt foarte disperat in caz ca am fost vazut pe camere, pot sa fiu cautat de politie? sa mise faca dosar penal?? va implor un raspuns

Daca a dus bateriile inapoi si le-a pus pe raft nu are cum sa aibe lipsa magazinul
chestia este ca daca am fost vazut pe camera , se vede ca am bateriile in mana, nu le am bagat in buzunar.iar la o ora maxim m am intors si le am pus la loc. in caz ca nu ma duc credeti sa asputea pati ceva? mi e frica si rusine sa mai merg iar acolo ! va impor un raspuns sincer ce credeti ca mi s ar putea intampla? va rog
valoarea bateriilor era de 10 ron
am scris gresit plata . am vrut sa scriu piata .
Nu e rusine sa recunosti o greseala e o rusine sa iti bata politia la usa ptr un fleac.

Alte discuții în legătură

Acuzare furt din magazin laur007g laur007g Buna ziua! Cu putin timp in urma am avut in incident in unul din magazinele din Germania. Eram in magazin si vroiam sa cumpar un Memory Stick in valoare de 10 ... (vezi toată discuția)
Inselat la supermarket, diferenta pe bon Lulica Lulica Buna seara Deschid acest nou topic doarece nu am gasit in forum decat furt DIN supermarket. Problema mea vizeaza \\"cealalta\\" parte. Nu vreau sa aduc in ... (vezi toată discuția)
"furt" hypermarket sorin1992 sorin1992 Buna Ziua.Am fost acuzat eu si niste prieteni pe nedrept ca am furat din hypermarket Real si as dori sa stiu, daca, nu am iesit cu nimica din ... (vezi toată discuția)