avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Insusire articol din magazin fara intentie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Insusire articol din magazin fara intentie

ieri am intrat intr un magazin altex , m am uitat la niste produse si am plecat fara sa vreau cu un set de baterii in mana, nu in buzunar,chiar nu mi am dat seama!! am fact piata , iar dupa o ora mi am dat seama de ce am facut:O si m am intors in magazin si am pus bateriile la loc. sunt foarte disperat in caz ca am fost vazut pe camere, pot sa fiu cautat de politie? sa mise faca dosar penal?? va implor un raspuns

dar le ampus laloc in 30 min..
Si daca nu va duceti, n-o sa va bata nimeni la usa. Si daca v-a vazut pe camera luand bateriile , v-a vazut si punandu-le la loc. Stati linistit ca nu v-a vazut nimeni nici cand le-ati luat si nici cand le-ati pus.
multumesc pt raspuns, dar tot stresat si nelinistit sunt. maine de dimineata o sa dau un telefon sau o sa ma duc pana acolo. am inteles de la un amic ca ceea e am facut se numeste furt calificat:( tare depresiv si trist sunt!
Ultima modificare: Vineri, 21 Noiembrie 2014
ContSters337003, utilizator
Si ce-o sa le ziceti ? vedeti ca din greseala am luat niste baterii si am venit si le-am pus pe sestache la loc ?
am intrat cu bateriile in mana si le am pus de unde le am luat ...la fel cum am si iesit .. cu bateriile in mana. chiar sunt tare nelinistit si depresiv . ce sa le spun ? adevarul sincer. decat sa astept politia sa mi bata la usa(doamne fereste ) si sa ma mai linistesc... sau sa ii sun ...chiar nu stiu, sunt in panica totala:(

Alte discuții în legătură

Acuzare furt din magazin laur007g laur007g Buna ziua! Cu putin timp in urma am avut in incident in unul din magazinele din Germania. Eram in magazin si vroiam sa cumpar un Memory Stick in valoare de 10 ... (vezi toată discuția)
Inselat la supermarket, diferenta pe bon Lulica Lulica Buna seara Deschid acest nou topic doarece nu am gasit in forum decat furt DIN supermarket. Problema mea vizeaza \\"cealalta\\" parte. Nu vreau sa aduc in ... (vezi toată discuția)
"furt" hypermarket sorin1992 sorin1992 Buna Ziua.Am fost acuzat eu si niste prieteni pe nedrept ca am furat din hypermarket Real si as dori sa stiu, daca, nu am iesit cu nimica din ... (vezi toată discuția)