freeelis a scris:
Falsul se poate dovedi prin depunerea unei plangeri penale ....:)
persoana care ne-a angajat cand a venit la la targu mures a facut un inventar dupa un caiet...in care a iesit -88 de milioane.nu dupa unul legal iar cand l-am verificat cu colegele mele dupa cel trimis de la firma a fost bun inventarul si nu a vrut sa mai discute cu noi si sa il verifice.fara un inventar cu comisie de inventariere facut si semnat de toate persoanele nu ne poate acuza de nimic mai ales daca acel contract care zice el ca e inregistrat este o copie cu o stampila de la itm.cei de la itm au zis ca ei nu pun stampila numai pe original si cand am zis numele firmei nu a stat sa verifice a zis sa ce bun contractul.si mi-au inchis telefonul in nas.si nu mi-am dat nici macar numele si ei au zis ca e bun si inca ceva mi se pare suspect eu am numarul la contrac 6989 doar atatea persoane sa fie inregistrate in mures mi se par putine si i.ban-ul de pe contract este de 6 cifre nu cum ar fi normal peste 20.toate stampilele de pe contracte daca le umezesti putin se sterg si se murdareste foaia pe al meu nu si el sustine ca e original.