avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... sesizare primarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

sesizare primarie

Buna ziua ! Va scriu si eu o mica problema care nu stiu cum sa o rezolv, am facut o sesizare la primarie in urma cu 2 luni, problema este ca cei de la primarie nu se ocupa concret de caz si ma amana cred ca este ceva la mijloc. Pot sa reclam undeva acest lucru in afara primariei ? pt ca in primarie nu rezolv nimic?
Cel mai recent răspuns: peraspera , utilizator 22:30, 12 Iunie 2009
daca nu ati primit raspuns la sesizare, puteti cere instantei sa oblige primaria sa va raspunda
am primit raspunsul pana la urma cel care a construit este amendat si i s-a dat termen sa isi faca acte
Sa intelegem ca i s-a dat timp sa construiasca tinandu-va in stand-by reclamatia, apoi, dupa ce si-a facut treaba, i-au dat amenda si i-au "promis" si autorizatia retroactiv?!
Istorioara: daca primaria nu executa, va puteti adresa Avocatului Poporului-TEORETIC! Cititi pe net "Avocatup Poporului; cine este, ce face, etc...
Depui sesizare ca prim nu ti-a raspuns corect/deloc...av. pop. raspunde ca: problemele tale cu x(pe care l-ai reclamat) sunt de competenta justitiei. Cu toare ca, atributiile av. pop sunt de a cerceta modul cum primaria...si de a le recomanda sa isi faca treaba.
Iar, raspunsul pe langa problema este o stratagema premeditata, nu o "scapare". Nu exista control in nici un domeniu, fiecare poate face fara teama orice ii trece prin minte, dar, sunt politicosi!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primaria tergiverseaza emiterea unei solutii de retrocedare - legea 247/2005 Balaurul Balaurul * Nu este prima data cind autoritatile Administrative nu raspund cererilor inaintate de catre tatal meu spre Prefectura PH sau catre Primaria Cerasu - jud. PH. ... (vezi toată discuția)
Reclamatie contra primariei ContSters83715 ContSters83715 Unde poate fi reclamata primaria de sector 1 ca nu a retras la solicitare in scris - autorizatia de functionare a unei societati comerciale poluatoare ... (vezi toată discuția)
Reclamatie banca Radu_Chiran Radu_Chiran Buna ziua, In data de 06.01.2014 am inregistrat telefonic la o anumita banca (i-as spune numele dar cred ca politica forumuluiinterice acest lucru) o ... (vezi toată discuția)