Revin, la o prima citire, pare aceasta explicatia:
art. 10 (...)
Cand partea adversa, recte Politia locala sector 1 a raspuns la plangerea contraventionala cu "INTAMPINARE" si a cerut sa se judece in lipsa...
Sunt la a 4-a infatisare intr-un proces cu Politia Locala sector 1, pentru un PV de contraventie si ridicare abuziva de masina. Cand spun abuziva nu ma bazez pe faptul ca este interpretabila, ci pur si simplu detin probe fizice - Plase foto- si scriptice - chiar un document semnat de seful Politiei Locale sector 1 in care, pe hartie antet, datata si stampilata se recunoste, intr-un alt caz, ca proprietatea din fata careia masina mea a fost ridicata nu are fizic acces auto, ca atare nu se pot ridica masinile parcate pe carosabil in fata acelei porti.
Politia Locala nu s-a prezentat la nici una dintre cele 4 infatisari, desi a fost citata, judecatorul aplicand la ultima infatisare masura amendarii acesteia (in cuantumul de 1000 ron pentru neprezentare) si stabilind un nou termen.
As vrea sa stiu de la cineva cu experienta in spete de acest gen, daca o institutie, prin reprezentantul sau, nu se prezinta sistematic la infatisari, in cazul in care am prezentat probe fizice si scriptice imbatabile, nu se poate stabili decizia si finaliza procesul?
Multumesc pentru opinii.
~ final discuție ~