avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Evaluare imobil
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Evaluare imobil

Buna ziua! Rog pareri in urmatoarea speta: La partaj bunuri comune s-a cerut expertiza de evaluare a unui imobil.Cum trebuie sa procedeze expertul in cazul in care doar casa e bun comun iar terenul de sub casa,gradina si curtea sunt bunuri proprii cumparate de o parte inainte de casatorie? Se face evaluarea pe total a casei,teren,gradina sau separat? Bun comun ar fi doar constructia nu si terenul aferent. Se va specifica in raport valoarea terenului care trebuie scazuta sau cum?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:48, 1 Decembrie 2014
Am vorbit cu avocatul dar a zis ca nu contează daca concubinajul a fost urmat de casatorie.In concubinaj am stat 16 luni
Concubinajul nu conteaza, in sensul ca se considera bunuri achizitionate in comun, ca si cele din timpul casatoriei, deci sunt supuse partajului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza judiciara ContSters325113 ContSters325113 Buna ziua! Sunt in partaj la fond.Astept sa vina expertul propus de instanta pt evaluarea imbunatatirilor facute la imobilul bun propriu al meu .Imbunatatirle ... (vezi toată discuția)
Partaj 71Ica 71Ica buna dimineata, as avea si eu o intrebare, cum se face o evaluare pentru un partaj, se ia un anunt din ziare de la o firma cu pretul pe metru patrat pentru o ... (vezi toată discuția)
Partaj, reducere valoare expertiza ctanta ctanta buna ziua mi sa facut expertiza la imobil,dar garajul,si gardul au sumele pe care nu fac cat scrie expertul,ce pot sa fac,fara sa mai platesc alta ... (vezi toată discuția)