avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general amenda
Discuție deschisă în Contabilitate în general

amenda

se poate inregistra in contabilitate amenda luata de un angajat pe baza pocesului verbal?...asta dupa noul OG34/2009. se precizeaza despre combustibil , intretinere si reparatii...stie cineva ceva legat de amenda?
amenda se da proprietarului autoturismului.Daca societatea este proprietarul, de ce amenda i-a fost aplicata persoanei fizice?!Eu nu as inregistra-o in niciun fel, pentru ca asta s-ar putea interpreta ca o favoare facuta salariatului.
S-ar interpreta ca favoare facuta salariatului neplata rovignetei de catre societate?...mentionez ca acel salriat nu este angajat pe postul de conducator auto.
Pai daca omul a primit o amenda, pe numele lui si amenda i-o plateste societatea, cum e?
Daca ar avea functia de conducator auto, as considera plata amenzii de catre angajator ca fiind drept favoritism.
In cazul acesta, a fost rugat sa indeplineasca un serviciu si nu avea de unde sa stie ca rovigneta nu a fost platita.Tot favoritism se numeste?
Nu are importanta daca e conducator auto sau nu, important este ca a primit o amenda pe numele sau, indiferent ce fel de amenda.Putea sa fie si de ratb sau cfr, o platea tot societatea?

Alte discuții în legătură

Asociatul unic si firma florens florens Buna seara. Sunt asociat unic la o firma pe care am inffintat-o si muncesc la ea si am venturi si cheltuieli , rog colegii in materie de legislatie contabila ... (vezi toată discuția)
Am voie sa inregistrez aceste cheltuieli ? iuli-ana iuli-ana firma detine o ambarcatiune la care calculez amortizarea si o consider nedeductibila deoarece nu obtin venituri cu ea, acum patronul vrea sa faca ceva ... (vezi toată discuția)
Platitor da / nu de tva mona_genes mona_genes care este diferenta dintre un platitor de fva si unul care este neplatitor ? In afara de faptul ca unul plateste , isr celalant nu tva , se diferentiaza si ... (vezi toată discuția)