avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Caut copil dat spre adoptie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Caut copil dat spre adoptie

Buna seara! In 1981 am dat spre adoptie in Franta copilul pe care incerc sa-l gasesc. Desi nu sunt foarte sigur, adresa era Val de Marne, rue Kleber, nu-mi amintesc numarul, iar familia se numea Leroy, iar pe tatal adoptiv Charles Serge. Copilul se numeste Andre si este nascut pe 08.09.1979, la Ploiesti. A fost adoptat din Leaganul de copii de la Strejnic.
Va salut.
Din experienta va spun ca singura solutie - legala - este sa apelati la un detectiv specializat. Iar acesta, prin reteaua globala a detectivilor, sa solicite sprijinul colegilor din Franta. Costurile unui astfel de contract nu sunt de neglijat, dar oricum nu se ridica la acelasi nivel ca atunci cand angajati un detectiv din Romania care sa efectueze deplasarea acolo.
In orice situatie, trebuie sa faceti dovada paternitatii/maternitatii si plasarii copilului spre adoptie. In caz contrar, nu poate fi realizata investigatia.
Ati putea apela si la emisiunea Accesc Direct de la Antena 1 care de cateva saptamani dedica o parte din emisiune cazurilor asemanatoare!
Sa fie oare grija care va impinge sa-l cautati acum? Sunt 33 de ani la mijloc, daca familia respectiva la adoptat si crescut ca pe propriul lor copil, ce va determina sa-i distrugeti idea de familie? Mie imi suna a altceva decat grija...
aveti dreptate din punctul dvs de vedere.. l-am dat spre adoptie pt ca nu prea aveam ce sa-i ofer aici in vremea aceea...sper sa fi avut o copilarie si o viata normale...dar mi-e greu acum cu mine...nu ai cum sa nu te gandesti in fiecare zi...
a ce va suna? nu vreau nimic, doar sa stiu ca e bine...sunt constient de urmarile unui asemenea gest

Alte discuții în legătură

Cum imi pot gasi sora data spre adoptie ? LauAmy LauAmy Cum imi pot gasi sora data spre adoptie la nastere? Cunosc locul data nasteri si numele tatalui adoptiv. Mentionez faptul ca este vorba de un copil minor ... (vezi toată discuția)
Caut copil dat spre adoptie! valisandu valisandu Buna seara tuturor! Incep prin a va face un scurt rezumat despre situatia mea. In urma cu peste 20 ani, am dat spre adoptie pe fiul meu unei familii din ... (vezi toată discuția)
Succesiune ContSters48919 ContSters48919 Daca in urma citatiei unul din succesori nu se prezinta deoarece este plecat in strainatate cu domiciliul necunoscut, iar un altul nu se prezinta deoarece nu ... (vezi toată discuția)