avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Intreprindere Individuala sau SRL
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Intreprindere Individuala sau SRL

buna ziua,

ce considerati mai adecvat pentru activitate de distributie din punct de vedere al raportarilor contabile lunare ???
Cel mai recent răspuns: Florian59 , utilizator 09:56, 13 Octombrie 2019

Cabinet Expert Contabil a scris:

Eu nu pot sa apreciez daca puteti sau nu sa va tineti singur contabilitatea, dumneavoastra stiti ce cunostinte detineti ,-teoretic , conform legii ca II puteti sa o tineti singur,dar e nevoie sa va documentati foarte bine, prima declaratie trebuie deja depusa in ianuarie.

sarut mana din nou !

ce imi puteti spune despre PFA , formalitatile sunt mai usor de indeplinit, ma refer la deschiderea activitatii , dupa care la tinerea evidentei contabile pe care inteleg acum c-o pot face si on-line ?
va mutumesc frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa, ii sau srl? Kilron Kilron Buna ziua, am cateva intrebari legate de freelancing. - Va trebui sa declar veniturile? - Daca da, atunci ce este mai benefic dintre PFA, II si SRL (prin ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma mihai69 mihai69 Buna ziua, as dori sa-mi deschid un mic mag numai cu vracuri(doar e criza)masline,cafea,condimente,faina,malai,zahar....numai ca nu stiu ce forma de ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala Adyonela Adyonela Buna ziua. Intentionez sa-mi deschid o Intreprindere Individuala. Eu ca administrator am voie sa-mi tin contabilitatea?! sau este necesar sa angajez ... (vezi toată discuția)