avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1260 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Grabire clasare dosar vatamare corporala fara plangere ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Grabire clasare dosar vatamare corporala fara plangere nicio zi de spitalizare

Am lovit un pieton pe trecerea de pieton, acesta a fost zgariat, nu a stat internat nici o zi. Pansat, eliberat.
Mi-a fost deschis dosar.
Mi-a fost retinut permisul, am primit dovada.
Au trecut 3 luni si ceva, accidentul a avut loc pe 27 august, nu am primit niciun semn, nicio citatie, nici macar procesul verbal nu au vrut sa mi-l dea.
Pietonul accidentat nu a depus plangere si cand am fost sa vb cu inspectorul in legatura cu dosarul meu mi s-a spus ca "parchetul nu mai primeste dosare" si ca sa revin in februarie si ca pana atunci sa stau pe dovada.
Mi se pare o tragere de timp lamentabila. Sunt dispus sa platesc pentru grabirea proceduriilor.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 17:29, 27 Decembrie 2014
Daca doriti urgentarea aveti dreptul legal de a angaja avocat care sa se ocupe de aceasta problema.De regula asa procedeaza oamenii in astfel de cazuri.

Nu este chiar simplu dupa cum se poate crede dar avocatii au mijloace juridice suficiente sa se poata descurca in orice situatie de acest fel daca au timp.

Problema cu timpul este o chestiune importanta intrucat poate fi mai complicata urgentarea decat o aparare intr-un caz penal deoarece daca procurorul se incapataneaza avocatul trebuie sa il lamureasca si eventual sa il dovedeasca...
Ultima modificare: Miercuri, 10 Decembrie 2014
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Pana ce sa angajati un avocat cred ca ar fi suficient ca Dvs sa formulati o cerere catre Parchet prin care solicitati sa vi se comunice stadiul dosarul . In functie de raspunsul primit va trebui sa ganditi daca e cazul sa NU sa angajati un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parchetul tergiverseaza nup/ip la un dosar rutier simplu un-cetatean-roman un-cetatean-roman Acum un an (oct. 2021) am fost implicat intr-un accident rutier cu vatamare corporala din care au rezultat 2 zile de spitalizare ale celuilalt participant la ... (vezi toată discuția)
In cat timp se rezolva o plangere penala?  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Pentru infractiunea de abandon de familie savarsita de fostul sot am depus o plangere la politie, a trecut aproape o luna, am dat declaratii si eu si fostul ... (vezi toată discuția)
Redeschidere urmărire penală maxcri maxcri Buna ziua. Va supun atentiei o speţă interesantă. în anul 2015 am depus la parchet o plangere penala fata de un ofiter de politie pentru savarsirea ... (vezi toată discuția)