avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Chemat in judecata, nu am depus intampinare, ce am de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Chemat in judecata, nu am depus intampinare, ce am de facut?

Un verisor m-a chemat in niudecata pentru pretentii drept de folosinta . Nu am depus intimpinare , nuam bani pt avocat si nu am avut nici pentru intimpinare macar . Varul are martori si documente . adevarul este ca mama nu i-a dat voie in curte , gradina si in casa . ma mai pot apara ? ce mai pot face ?
Ultima modificare: Marți, 9 Decembrie 2014
ContSters338581, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters338581 , utilizator 11:01, 10 Decembrie 2014
am glumit...saraca nu este proasta . a incercat sa ma apere cred . a facut ce a stiut . nu am ce face domnule . sunt eu singura cu mama . bani nu avem . va multumesc mult pentru interes . am apelat la o vecina pentru a avea acces la internet . cu stima , Ruxandra
Ultima modificare: Miercuri, 10 Decembrie 2014
ContSters338581, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doamna in varsta inselata de avocata DianaStefani DianaStefani Buna ziua, O anumita avocata din Bucuresti a perceput un onorariu exagerat mamei mele (destul de in varsta) spunand ca va cerceta dosarul in ... (vezi toată discuția)
Divort-partaj-recuperarea onorariului ContSters325089 ContSters325089 Buna seara! Am angajat avocat ptr divort-partaj.divortul s a terminat,onorariul platit ptr ambele.Ptr partaj separat..nu mi a taiat chitanta.Avocata mi a spus ... (vezi toată discuția)
Mostenire irinacornelia irinacornelia buna ziua ! am nevoie de un raspuns de la dvs,va rog mult.Bunica mea a decedat acum 6 ani.A avut 2 copii,unul nerecunoscut si trecut pe numele ei de fata* si ... (vezi toată discuția)