ma aflu in situatia: parinti decedati in 1987 si 1997; sora mea ia in 1992 titlu de proprietate cu ce aveau parintii iar anul acesta in loc sa-si cheme fratii pt. succesiune ocoleste succsiunea si cere in nume personal, face schite si se intabuleaza pe tot ce era in titlu; apoi face o donatie prin notar pt. toate acestea - casa parinteasca si terenuri - catre fiica si ginere! eu l-am ingrijit pe tata pina a decedat in 1987iar ea pe mama pina in 1997! ce pot face pt. ca toti fratii sa fim indreptatiti in aceasta situatie! mulumesc!
Parerile sunt impartite. Probabil ca nu ati beneficiat de suma necesara in vederea deschiderii succesiunii in termenul legal. Pe de alta parte sora dvs. fiind de acelasi sange trebuia sau asa ar fii fost fratesc sa va anunte ca deschide succesiunea. Acum ca a fost mai ,,isteata ,, este perfect adevarat. Actionati-o pe sora dvs. in instanta. Este singura solutie, daca sora nu vrea pe cale amiabila sa va despagubeasca.Legea va hotara pe baza dovezilor dvs. depuse la dosar. Sa ne scrieti cum ati rezolvat.
Succesiune
alina-elenanica
buna ziua!am niste nelamuriri si sper sa ma luminati d-voastra!acum 5 ani jumatate mama tatalui meu a decedat si dupa decesul ei s-a dezbatut succesiunea,dupa ... (vezi toată discuția)
Mostenire
ContSters311042
Buna ziua,
Acum 11 ani, cand a decedat tatal meu, acesta avea bani la CEC. Eu si sora mea suntem mostenitoarele lui.
Intrebarile mele sunt:
1. Acest cec ... (vezi toată discuția)