avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Modificare adresa de domiciliu in cartea de identitate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Modificare adresa de domiciliu in cartea de identitate

Care este modalitatea legala de a determina o persoana sa isi opereze schimbarea adresei de domiciliu la Serviciul de Evidenta Populatie. Cu observatia ca persoana respectiva nu mai locuieste la adresa respectiva.
S-a incercat calea amiabila printr-un birou de mediere fara rezultat.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:25, 13 Decembrie 2014
Da. Printr-un birou de mediere.
Si ati primit de la politie un raspuns in scris?
Cred ca prin mediere ati incercati sa o determinati pe acea persoana sa isi schimbe adresa, nu vad de ce printr-un birou de mediere sa fi depus o petitie la politie, nu aveti ce media cu politia sau evidenta populatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luare in spatiu - anulare, consecinte gabyaby68 gabyaby68 Buna seara,am un. Apartament proprietate personala,nu sint casatorita,m- am mutat cu prietenul meu la mine,i- am facut buletin pe adresa mea,a fost totul bn ... (vezi toată discuția)
Este viza de flotant necesara pentru schimbarea de domiciliu in acelasi oras ? bogdan_Asdasd bogdan_Asdasd Buna ziua, Am fost in urma cu cateva zile la politie pentru a depune plangere pentru distrugere unui vecin, mi-a aruncat sticle de alcool pe masina, de pe ... (vezi toată discuția)
Anulare mutatie doina_manuela doina_manuela Va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste indrumari. Am mostenit un apartament de la tatal meu. In acest apartament locuia la data decesului, inca o persoana ... (vezi toată discuția)