avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț la tribunal
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț la tribunal

Buna ziua,doresc sa divortez de soția mea care a plecat in Anglia,de pe 15 Martie 2013 care m-a lăsat de atunci cu 2 copii in vârsta de 9 ani respectiv 13 de atunci eu am grija de ei.As dori sa divortez de ea si sa îmi rămână copii mie este posibil dacă eu nu știu nimic de ea,si mai doresc sa îmi plătească pensie alimentara ptr cei 2 copii,Menționez ca nu știu adresa ei absolut nici-un detaliu decât ca este in Anglia si ca muncește acolo.As dori sa știu care sunt pașii de urmat ptr acest divorț.Multumesc aștept răspuns.
Cel mai recent răspuns: mirebire , utilizator 16:52, 11 Decembrie 2014
Sa presupunem ca reusiti sa va judecati si sa obtineti pensia de intretinere care, pentru ca nu stiti unde lucreaza sau unde locuieste, se va stabili (probabil) raportata la salariul minim pe economie (probabil salariul minim pe economie din Romania).
Daca nu stiti unde lucreaza si dl nu-si tine banii in cont la banca nu prea puteti sa executati hotararea.
Adica, deschide proces si cereti ca e de lunga durata si nu se stie de unde sare iepurele, dar nu va faceti planuri pentru banii aia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort scurt helena76 helena76 Buna ziua, Intr-un proces de divort cu copil minor in varsta de 13 ani, in care parintii au convenit de comun acord sa se introduca actiunea, iar tatal ... (vezi toată discuția)
Divort in strainatate vica_belciu vica_belciu Buna ziua!! Va rog mult sa imi dati cateva informatii. Suntem o familie de romani, casatoriti in Romania si stabiliti de 3,5 ani in Anglia. Avem un copil ... (vezi toată discuția)
Vreau sa divortez nuti_amanaria nuti_amanaria sunt casatorita din 17 august 2002,am o fetita de 5 ani care este in grija mea,vreau sa vb cu un avocat sa ma invete ce e de facut si cat ma costa un ... (vezi toată discuția)