avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort de sot cu probleme medicale grave
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort de sot cu probleme medicale grave

Buna ziua.
In urma unui accident de masina sotul meu a suferit leziuni grave la nivelul creierului cu pierderea memoriei si o pralizie pe partea dreapta, cu prognostic de recuperare rezervat.
Intrebarea mea este daca pot divorta si care ar fi procedura. Precizez ca avem un copil minor dar nu avem bunuri in comun.
Cel mai recent răspuns: zuzatudorica , utilizator 11:23, 12 Ianuarie 2015
Multumesc frumos de raspuns si sfaturi. Am mai spus..nu am acces la nici un act de al sotului, inafara de certificatul de casatorie nu am altceva...si nici documentele medicale.
Voi consulta un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motive de divort in ncc tibimarin tibimarin Buna seara, Am senzatia ca NCC a \\"diluat\\" semnificatia motivelor de divort din vechiul cod civil, unde dupa pararea mea, erau mult mai specifice si deci ... (vezi toată discuția)
Vreau sa divortez ali_alynutza ali_alynutza Sunt casatorita de 11 ani, avem un copil in varsta de 10 ani si stam in casa parintilor mei. As dori sa divortez de sotul meu deoarece nu ne mai intelegem, ne ... (vezi toată discuția)
Divortul si custodia copilului cristinahandaric cristinahandaric Buna!Sunt casatorita de 6 ani jumate,am un copil de 2 ani jumate si vreau sa divortez.Nu imi mai iubesc sotul,nu avem nimica in comun si nu in ultimul rand am ... (vezi toată discuția)