avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revenire din CIC la serviciu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revenire din CIC la serviciu

Buna seara,

Pe data de 30.12.2015 se implinesc 2 ani de la nastere. In luna 24, adica ianuarie, ar trebui sa stea sotul in concediu insa nu dorim acest lucru. Sotul meu ar trebui sa instiinteze Statul despre faptul ca nu doreste sa stea in concediu de cresterea a copilului?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:21, 4 Aprilie 2016
Aryyanna a scris:

Multumesc frumos pentru raspuns.Oare cum pot face sa fie legal si sa beneficiez si de somaj?

Aryyanna a scris:

Am fost astazi si nu mi-a aprobat cererea.

Multumesc pentru ajutor!

Aryyanna a scris:

O ultima intrebare, sper:

Este in regula data din cerere(30.12.2014), tinand cont de nasterea copilului la 30.01.2013?

Subsemnata ..................., salariata la ........................, va rog sa-mi aprobati incetarea suspendarii contractului individual de munca si realuarea activitatii in baza aceluiasi contract incepand cu data de 30.12.2014.

Subsemnata ............, salariata la ......................, va rog sa-mi aprobati incetarea suspendarii contractului individual de munca si realuarea activitatii in baza aceluiasi contract incepand cu data de 30.12.2014.

Va multumesc!

Reluarea activitatii se face cu data de 31.12, nu cu 30.12.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc ica11 ica11 Din moment ce lucrez in invatamant in momentul intrarii in CCC am primit decizie din partea Inspectoratului scolar prin care se specifica clar ca beneficiez de ... (vezi toată discuția)
Concediu ingrijire copil cantorcorina cantorcorina Daca mama beneficiaza de concediu ingrijire copil pana la varsta de doi ani,indemnizatia va fi primita de mama pana inainte cu o luna de implinirea varstei de ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa cic 2ani Veronicas Veronicas Buna ziua, Imi puteti spune daca dupa efectuarea concediul de crestere copil pe 2 ani am dreptul de la intra direct in somaj? Administratorul firmei imi spune ... (vezi toată discuția)