avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Timbrat actiunea, omis a depune chitanta la dosar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Timbrat actiunea, omis a depune chitanta la dosar

Cu trei saptamani inainte de termen am platit la CEC si am primit chitanta pt taxa de timbru judiciar.
Am uitat sa depun chitanta la dosar .
Nu am fost citat si nu am stiut data judecarii astfel ca s-a judecat in lipsa.
Instanta respinge recursul ca NEFONDAT.IREVOCABILA.
Ce se mai poate face , mai pot formula si depune o alta actiune ?
Cu stima,
Cel mai recent răspuns: Krissia . , Alte profesii 21:35, 30 Ianuarie 2015
Da, asa este, acum am vazut si eu ca e vorba de recurs...
Fiind vorba de recurs nu se mai poate face nimic.

Doar daca era proces in prima instanta se putea redeschide alt proces fara probleme.
Buna seara si multumesc pt raspuns.Stimate domn,eu NU AM PRIMIT CITATIE!Daca nu aflam intamplator ca s-a judecat pe 11 decembrie,asteptam mult si bine.Este posibil ca acel av.de care scriam aici sa fi depus actiune si sa fi fost citat el ?Fara sa detina delegatie avocatiala este posibil sa depuna acte in instanta de capul lui ?Maine fac scris la TB si explic asta , ce sanse sunt ?Admitand ca TB recunoaste ca nu am fost citat,sau ca a fost citat acel av.,ce se intampla mai departe?Pt situatia in care acel av.a depus acte in mod abuziv,dovedit ,exista o rezolvare favorabila mie ?In sensul ca TB sa accepte faptul ca acel av. a comis un abuz si sa indrepte eroarea dand un alt termen ?Nu am nicio pregatire juridica,dar asa mi se pare normal,in situatia asta.Cand se depun acte nu se cere delegatia?Si cum constata ca e falsa ?
Intreb si eu,maine tre sa ma misc ,sa fac ceva sa reintru in instanta cu problema mea!Poate ma ajuta cineva ,cumva.Nu pot fi dat jos din tren avand biletul in buzunar !
Cu stima,
Îmi pare rău, însă nu puteți să faceți altceva decât ceea ce am scris în mesajul anterior.
Duceti-va cat mai repede la Arhiva Tribunalui si cereti sa vedeti dosarul. Atunci va veti lamuri de ce nu a-ti fost citat si de ce s-a respins actiunea.
Bafta!
Sarut mana si multumesc pt raspus.Daca fac si depun o contestatie in anulare,dauneaza situatiei mele,si daca se respinge mai am vreo cale de a ajunge sa se judece recursul ?
Cu stima,

Alte discuții în legătură

Respingere recurs arinaioana arinaioana Buna ziua, Am facut recurs la o incheiere data de un complet de judecata si mi-a fost respins pe exceptia tardivitatii. Incheierea a fost data in ... (vezi toată discuția)
Neplata taxei de timbru page page Bună,într-o contestatie la executare mi-a respins actiunea ca netimbrata,nefiind prezenta la primul termen si am fost citata cu aceasta mentiune ,as dori sa ... (vezi toată discuția)
Recurs extraordinar (cai extraordinare de atac) cocagh cocagh Am avut pe rol un proces in contencios administrativ. La tribunal a fost respinsa cauza prin exceptia de tardivitate. Am facut apel cerand judecarea in lipsa. ... (vezi toată discuția)