avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Necesitate intrerupere concediu medical postoperator ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Necesitate intrerupere concediu medical postoperator din motivul fuziunii prin absorbtie?

Buna ziua, firma la care lucrez va trece printr-un proces de fuziune prin absorbtie in viitorul foarte apropiat. Acest moment ma va prinde in concediu medical postoperator, acordat din 2 decembrie 2014 pana in 18 ianurie 2015. Deci, in momentul fuziunii eu voi fi in concediu medical neintrerupt, acordat de comisia de expertiza medicala (am peste 90 de zile de cm). Cum voi fi transferata legal la noua firma? Sunt nevoita sa intrerup concediul medical pentru o zi pentru lichidare de la firma absorbita? Dca nu intrerup, care vor fi consecintele? As avea nevoie de un raspuns cat mai repede. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: sandaveturia , utilizator 07:17, 23 Decembrie 2014
Chiar daca aveti c.i.m. suspendat, transferul se poate efectua.
Multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Efectele fuziunilor studentie studentie Va rog sa imi spuneti si mie care sunt efectele fuziunilor? Toate formele care exista. Multumesc. (vezi toată discuția)
Angajate in concediu de crestere.i.c, firma fuzioneaza niste solutiiiii??? Analore Analore Ma lovesc de urmatoarea problema, o societate urmeaza sa fuzioneze prin aborbtie(ea fiind cea aborbita) societatea acesta are 2 angajate care sunt in ... (vezi toată discuția)
Preluare angajata aflata in concediu de maternitate mira_ mira_ Sunt insarcinata in 30 de saptamani si urmeaza sa intru in concediu de maternitate (prenatal urmat de postnatal) si firma la care lucrez urmeaza sa fie ... (vezi toată discuția)