avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... asociat unic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

asociat unic

exista vreo madalitate de a ma angaja la firma unde sunt asociat unic.daca exista va rog sa-mi explicati
Ar putea fi o solutie cedarea unei parti sociale unei terte persoane si apoi inregistrarea CIM in calitate de asociat, dar nu unic?
Exista vreo conditie cu privire la % partii sociale cedate astfel incat sa ai posibilitatea ca asociat majoritar sa-ti inregistrezi CIM sau trebuie sa devii minoritar?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poti fi angajatul propriei firme unde esti asociat unic? as vrea sa stiu daca ma pot angaja cu carte de munca la societatea unde eu sunt actionar unic. (vezi toată discuția)
Din ce traieste un administrator...? angelica36 angelica36 intrebare...din ce traieste un administrator exista o indenimnizatie sau ceva de genul(sa zicem ca nu sunt angajat la propria firma sunt obligat sa ma ... (vezi toată discuția)
Cum poate asociatul unic al unui srl sa devina si administrator? rebe_ca rebe_ca cum poate sa devina administrator asociatul unic al unui srl sau daca se poate incheia intre asociatul unic al srl si societate un contract de munca? (vezi toată discuția)