avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Registru de evidenta fiscala PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Registru de evidenta fiscala PFA

De unde se poate achizitiona Registru de evidenta fiscala necesar pt. PFA incepand cu 2015? S-a publicat modelul sau inca mai trebuie sa asteptam. Acesta va inlocui Registru de incasari si plati si Regitrul inventar>?
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 10:02, 3 Februarie 2016
Pai daca la inceputul anului 2016 s-a introdus o reglementare care stipuleaza ca nu mai este nevoie sa tii Registru de Incasari si Plati si pe suport electronic, nu vad rostul ca sa mai existe si acest Registru de evidenta fiscala.
In alta ordine de idei in Romania e posibil orice : Scoatem un registru sa putem baga altu !
Ca la noi la nimenea.
Registru de evidenta fiscala este necesar pentru stabilirea venitului net anual(in baza caruia Administratia fiscala determina impozitul pe venit,dupa depunerea Declaratiei 200),incepand cu anul 2015. RJIP se tine in continuare, manual sau cu ajutorul tehnicii de calcul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registru evidenta fiscala pentru persoane fizice care efectueaza activitati independente ContSters81656 ContSters81656 Sunt PFA neplatitor de TVA si faceam pana acum contabilitatea in partida simpla. Aveam registrul de incasari si plati. 1.Cum va trebui din 2015 sa fac ... (vezi toată discuția)
Obligatie intocmire registru de vanzari/cumparari cristian_conea cristian_conea Pt. un PFA / Intrepr.Individ. neinregistrat in scopuri de TVA este obligatorie completarea registrului de cumparari si vanzari? (vezi toată discuția)
Pfa cu norma de venit cristian A. cristian A. Buna ziua. Pentru un PFA inregistrat cu norma de venit avand obiect de activitate \\"intretinere corporala la domiciliul clientului\\",cod CAEN 9604 , ce ... (vezi toată discuția)