avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reprezentant executare silita ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reprezentant executare silita ?

Am in familie (unchiul) care este intr-o relatie "amoroasa" cu banca.
Varul meu si-a vandut masina si o garsoniera iar banii ii pune intr-un cont la o banca din Romania (BRD cel mai probabil). Acum pleaca in Anglia si cand se intoarce (peste cativa ani) vrea sa-si faca o casa.
Pe cont vrea sa-l treaca pe tatal lui reprezentant ca sa-l ajute in caz de vreo urgenta.
Acum, unchiul fiind mandatar, are banca acces la cont ? Contul desigur va fi pe numele fiului.
Cel mai recent răspuns: Adrian_Gorj , utilizator 22:32, 1 Ianuarie 2015

Unchiul e doar imputernicit, nu sunt banii lui, nu se poate infiinta poprirea pe contul varului pt datoriile unchiului.
Stimate user, nu intreb de curiozitatea de a barfi la Radio Sant, intreb ca nu e numai treaba lor ce fac ei, e si treaba creditorului.
Doar daca stiu totate informatiile va pot raspunde cat de cat la obiect. Daca nu sunteti interesat... atunci nu conteaza.
AVLIL a scris:

Stimate user, nu intreb de curiozitatea de a barfi la Radio Sant, intreb ca nu e numai treaba lor ce fac ei, e si treaba creditorului.
Doar daca stiu totate informatiile va pot raspunde cat de cat la obiect. Daca nu sunteti interesat... atunci nu conteaza.

Nu am zis-o in nume de rau, chiar nu stiu ce fac ei. Tot ce stiu e ca s-a vandut un apartament si o masina care erau pe numele fiului si acum banii sunt intr-un cont iar tatal este trecut reprezentant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titular cont cu imputernicit- riscuri anaduzsardi anaduzsardi buna ziua! sunt titularul unui cont de economii la banca. am desemnat ca imputernicit pe fiul meu,sa poata avea acces la bani. intrebare: in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Executare silita cont bancar stefy9527 stefy9527 Buna seara, am si eu o intrebare. Am o persoana care ar vrea sa stie, avand probleme cu legea, in caz ca o sa il execute silit daca o sa aibe dreptul la contul ... (vezi toată discuția)
Prima casa-virare bani in contul unui imputernicit liviusurdu liviusurdu Buna ziua, Urmeaza sa cumpar un apartament prin program prima casa insa vanzatorul are datorii la o banca. A onorat un credit in calitate de debitor in ... (vezi toată discuția)