Va rog mult, are cineva idee unde pot gasi cartea asta?? Cumparat, imprumutat, biblioteca, PDF, orice!!
Evident ca am cautat pe Google deja... dar nu am reusit sa o gasesc spre comanda...
Pai judecatoarea nu vrea sa tina cont nici macar de legile care sunt explicite...
Nu cred ca alti autori consacrati de Dreptul Muncii au o parere contrara. Problema imi pare tocmai ca nu sunt suficiente cazuri si opinii exprimate.
Pt ca toti avocatii se rezuma intotdeauna la lucrurile cele mai simple... nu au nici vointa nici motivatia sa ridice in fata instantelor chestiuni delicate de drept...
Nu cred ca este cazul sa generalizati . Nu avem cum sa stim daca au fost sau nu ridicate astfel de probleme in fata unor instante din tara.
Sunt destul de sigur ca alti autori de Dreptul Muncii nu au o astfel de opinie.
Cand spuneti ca alti autori consacrati nu ar fi de parerea asta... spuneti de fapt ca aceia ar fi de alta parere, care sa fie incompatibila cu parerea exprimata?
Majoritatea pot sa nu fie de parerea asta... tocmai pt ca nu s-ar fi gandit la subiectul asta... incat sa le vina ideea. Sau nu au auzit de idee.
CEea ce este consistent cu faptul ca nu ar prea exista spete in care sa fie abordata!