avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sustragere de la executarea pedepsei- extradare?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sustragere de la executarea pedepsei- extradare?

Buna. Un prieten a condus un autovehicul neinmatriculat fara a posedă permis de conducere și a primit 2 ani si 4 luni inchisoare cu executare. S-a sustras de la pedeapsă și a fost prin înafara țării. Va fii extradat din tara in care a fost prins în România? Cati ani va face acum si la ce regim va fi încadrat?
Cel mai recent răspuns: alex f , utilizator 20:09, 8 Ianuarie 2015
As face orice sa nu fie nevoit sa facă pușcărie niciunde! Poate face arest la domiciliu?
Asa cum s-a mai spus, pedeapsa pe care o va executa, va fi cea specificata in hotararea judecatoreasca, asa ca nu poate intra in discutie arestul la domiciliu.
Multumesc tuturor pentru răspunsuri! Eu sper ca va putea ieși macar mai repede pentru buna purtate! Și sper ca voi putea vb cu el la telefon si il voi putea vedea macar odata pe saptamana! :-(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arestat in germania cu condamnare suspendata in romania cmary cmary Buna ziua. La arestarea in Germania a unui cetatean roman se verifica cazierul din tara? Perioada de incercare a unei pedepse cu suspendare expira in 2016. ... (vezi toată discuția)
Extradare in uk rex99 rex99 Am fost condamnat pt distrugere de bunuri private la 100 de ore munca in folosul comunitatii si 800 de lire amenda. Am plecat din UK inainte sa fac toate orele ... (vezi toată discuția)
Am primit time served in sua, cum procedez mai departe ? stef56 stef56 dupa 2 ani si 2 luni de arest preventiv in sua, am primit ( in urma recunoasterii vinovatiei) o sentinta de time served adica ceea ce am executat este egal cu ... (vezi toată discuția)