Buna seara am si eu nevoie de ajutorul dumneavoastra.sunt casatorita de 6 ani si am un baietel de 5 ani si am introdus divortul de sot ptr urmatoarele motive:sotul este plecat de 3 ani in italia dar bani castigati ii trimite mamei sale iar mie soacra mea imi da 150_200 lei lunar.in decursul unui an sotul pune bani pe numele meu de 4 ori cate 300 euro dar bani sunt folositi ptr achitarea unei rate de 500 lei si platirea utilitatilor iar restul banilor imi sunt luati pe motiv ca nu stiu sa ii administrez.sotul vine acasa 1 luna pe an si atunci invata copilul sa spuna ca sunt o prostituata i sa aratat copilului filme ptr adulti si i se spunea ca asa face si mana lui si ca toate femeile sunt la fel.mentionez ca este foarte agresiv fizic si psihic.tot timpul ma ameninta ca o sa ma omoare si nimeni nu o sa ii faca nimic ptr ca are 2 rapoarte psihiatrice unul de la varsta de 14 ani si altul din timpul stagiului militar in care scrie intelect liminar 79 tulburari de comportament manifestate prin impulsivitate si nervozitate.problema este ca nu pot sa dovedesc nimic ptr ca eu stau singura cu copilul si nimeni nu stie nimic.astazi a aflat de divort si pe 8 ian vine acasa.mentionez ca sotul este plecat din 15 noiembrie si pana astazi nu a trimis nici un ban acasa eu si copilul fiind intretinuti de catre fratele meu si mama mea.intrebarea mea este are sanse sa imi ia copilul si pot sa divortez in regim de urgenta.va rog ajutati_ma sunt disperata.va multumesc
Problema este ca eu stau singura cu minorul singura persoana care stie tot ce sa intamplat este mama mea ea poate fii citata ca martor?am inteles ca nu se poate ptr ca este ruda de gradul 1
Mama dvs. poate fi audiat ca martor.
In caz de omor credeti ca politia nu audiaza mama victimei?
În problema divorţului, cu siguranţă pot fi audiate şi rudele de gradul I.Dar în problemele cu minorii, n-am auzit să fie acceptaţi părinţii şi rudele.
Tocmai asta este problema, agresiunile, ameninţările nu se fac în prezenţa martorilor, de faţă sunt de obicei copiii sau părinţii.
Astazi am vb cu avocatul si mi sa spus ca dosarul este pe masa judecatorului si ca sotul a fost instintat.mi sa spus sa stau linistita ca nu o sa poata sa ramana copilul la el ptr ca sotul nu se intereseaza de copil eu am ridicat bani de la sot in luna aprilie 100 euro si 1000 euro in septembrie 2014 bani fiind folositi ptr a cumpara lemne de foc si carbuni ramanand cu 800 lei sotul sunand doar ptr a ma ameninta nu si ptr a se interesa de copil.