avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Viza control financiar preventiv
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Viza control financiar preventiv

As dori un raspuns pentru urmatoarea speta.
-Societatea la care lucrez prin prisma unui director imi va da o decizie pentru viza de control financiar preventiv.
-Eu doresc sa nu semnez prezenta decizie,deci sa nu accept.
-Ce pot sa fac ? sa nu semnez de primire,sa semnez cu obiectiuni ? Sa o contest ?
-Daca nu semnez se considera abatere disciplinara ? Ce implicatii va avea refuzul meu de a accepta o astdfel de decizie ?
Va multumesc pentru raspuns !!!

Cel mai recent răspuns: vasy_282828 , utilizator 21:15, 7 Ianuarie 2015
Multumesc !!
In cazul in care accept viza cfp este un spor de maxim 25 % ? Acest spor cum se acorda ? In cazul in care nu se va da se poate revendica ulterior ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligata sa preiau gestiune Valiver Valiver Buna seara! Va rog frumos daca ma poate ajuta cineva... Lucrez intr-o institutie bugetara si mai am 5 ani pana la pensie. Deoarece suntem foarte putini - unii ... (vezi toată discuția)
Cum ne putem apara? geraldina galdean geraldina galdean Buna ziua. Am o colega care a dat in judecata institutia la care lecrez pe motiv ca nu i-a fost calculata bine vechimea si nu a primit gradatia ... (vezi toată discuția)
Spor de vechime neacordat tomaioan tomaioan In cazul in care nu exista CCM pe unitate , iar in CIM nu se specifica , ca sporul de vechime este inclus in salariu , la o vechime de peste 20 de ani in ... (vezi toată discuția)