avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Abuz in serviciu
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Abuz in serviciu

In prezent lucrez la Directia ptr. Protectia Copilului iar eu si inca 8 colegi suntem chemati la politie ptr.a da declaratii de. abuz in serviciu.Nu am primit nici un fel de citatie oficiala. Nici unul dintre noi nu stim exact de ce .
ce sfaturi ne dati
Cel mai recent răspuns: CRM2013 , utilizator 09:47, 13 Ianuarie 2015
E bine sa va prezentati pt a vedea despre ce e vorba. Aveti drepturi, ati primit deja sfaturi bune. Totusi, lucrati la Protectia Copilului , si daca este vorba de abuz in serviciu , inseamna ca exista o reclamatie, o plangere in legatura cu activitatea dvs.
Daca aveti constiinta curata , si stiti ca la locul de munca dvs si colegii va faceti datoria conform prevederilor legale si..e vorba de copii, morale, nu trebuie sa va faceti probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemare fara citatie? Just-drept Just-drept Buna ziua. Un prieten a fost chemat la parchet prin telefon, fara sa ii fie trimisa o citatie sau instintare. Maine trebuie sa se prezinte la procuror, la ... (vezi toată discuția)
Invitatie telefonica pentru prezentare la sectia de politie apr0ape_om apr0ape_om Am primit un telefon de la un politist, asa a spus el ca este si m-a invitat verbal la politie cand am eu timp , dar nu mi-a spus in ce problema sunt chemata . ... (vezi toată discuția)
Cazul dr. x - citatie telefonica cu numar ascuns Bobolici Bobolici Buna. Am fost contactat telefonic cu numar privat de catre un politist in urma cu o saptamana prin care am fost chemat sa dau o declaratie in cazul dr. X ... (vezi toată discuția)