avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Intrebare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Intrebare

Salut!! Am si eu o nelamurire: Amenda administrativa inseamna achitare??
Cel mai recent răspuns: LORELA UNGURIANU , Avocat 16:10, 10 Iunie 2009
84alex84 a scris:

Ma refeream la cazul meu -alcoolemie 1.3 g/l in sange.Acum sunt chemat in instanta...Amenda administrativa ar insemna achitare ?

Daca sunteti inca elev/student/olimpic/sportiv cu mari perspective de a urma o cariera militara, in politie,etc sunt sanse sa scapati doar cu o amenda.Prea putin probabil, dar...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru alcool la volan vladconstantin vladconstantin Buna ziua , am si eu o problema , am fost depistat cu alcoolemie la volan , 0.89 suflat si 1.20 prima proba si 1.00 a doua proba,mi s-a intocmit dosar penal,a ... (vezi toată discuția)
Marfa confiscata in vama razvan77 razvan77 Buna ziua.Ma adresez dvs. cu rugamintea de a-mi da unele relatii referitoare la urmatoarea problema.Am venit din Bulgaria cu marfa(textile) susceptibila de a ... (vezi toată discuția)
Permis conducere suspendat ContSters185376 ContSters185376 in urma cu 2 ani mi-a fost retinut permisul de conducere pentru alcool. . 0.70 in aerul expirat si 1.10 in sange. la proces am fost achitat si sanctionat cu ... (vezi toată discuția)