avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum pot scoate banii din firma !
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum pot scoate banii din firma !

Cum pot scoate banii lunar din firma , sume marii intre 2000 - 5000 ron , pentru a platii un angajat , caruia ii dau banii in procente din realizarile firmei !
Cel mai recent răspuns: Precup Maria , utilizator 15:44, 17 Iunie 2009
Intreb :pot sa acopar lipsa banilor din casa cu o promisiune de vanzare cumparae,in derulare?
Pentru orice suma de bani care intra sau iese din casieria societatii trebuie sa aveti acte justificative care se inregistreaza in jurnalul de casa in momentul efectuarii operatiunii. Dv. pt. a justifica lipsa banilor din casa pe langa promisiunea de vanzare (Antecontract de v/c.), trebuie neaparat sa aveti o chitanta cu valoarea avansului , chitanta care o primiti de la vanzator in momentul platii avansului. In concluzie, puteti sa acoperiti lipsa banilor din casa cu o promisiune de v/c. numai in cazul in care primiti chitanta pt. banii dati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii adinaadina adinaadina Buna ziua! Am si eu o rugaminte, puteti sa imi spuneti si mie daca se poate incheia contract prestari servicii cu o persoana fizica pentru a face curatenie ... (vezi toată discuția)
Contract de asociere in participatiune adella1604 adella1604 buna seara, Am 2 societati ccare au un contract de asociere in participatiune societate A ii ofera societatii B spatiu ptr desfasurare activitate si achita ... (vezi toată discuția)
Colaborare cu o societate comerciala. vladut2 vladut2 Conform legislatiei, o Persoana Fizica Autorizata nu poate fi considerata salariat la o Societate Comerciala. Care este forma juridica contractuala ... (vezi toată discuția)