Buna ziua, acum vreo 4 luni mi s-a suspendat dreptul de a conduce pe 30 de zile pentru o depasire neregulamentara. Fiind mic si fara minte nu am putut astepta aceasta perioada si m-am urcat la volan moment in care am fost oprit de un echipaj de politie. Le-am inmanat actele masinii si buletinul dar nu si permisul. Acestia m-au cautat in baza de date si au aflat ca permisul meu era suspendat. M-au dus la sectie mi s-a intocmit un dosar penal. Dosarul a trecut pe la parchet iar acum este la judecatorie. Multi prieteni ma sperie cu diferite zvonuri ca o sa mi se anuleze permisul si timp de un an sau 2 nu mai pot da, sau ca o sa ma intru la puscarie. In declaratiile luate de politie mi-am recunoscut fapta si asta o sa fac si in fata instantei. As vrea ca cineva cu destula experienta sa imi spuna ce o sa se intample ( aici ma refer la sentinta ). Daca este adevarat ca o sa fac puscarie sau ca o sa mi se suspende dreptul de conducere pe un an sau 2. Astept un raspuns :sorry:
Buna ziua. Am primit termen din partea instantei sa ma prezint maine 21-04-2015. Imi poate spune cineva cam ce decizie ar putea sa ia judecatorul ? Sau mai exact cand imi voi recupera permisul?