In aprilie 2014 s-a emis o hotărâre de srabilire domiciliu cei doi minori de 6 si 9 ani la mama. La o luna, cel mare, de 9 ani, si-a luat casa in spate si s-a mutat la mine, eu suportand toate cheltuielile cu el, in plus refuzând prezenta mamei din motiv ca ii aplica rele tratamente. In septembrie am facut apel dar a fost refuzat la începutul lui 2015.
Ce trebuie sa fac sa stabilesc domiciliul minorului la mine unde locuieste de 10 luni statornic, eventual si al fratelui sau de 6 ani căruia mama ii interzice sa petreacă timp cu noi, si sa regularizez pensia de plata la care am fost determinat, tinand cont ca ea nu a suportat nici o cheltuiala cu copilul cel mare, cel mic fiind la gradinita neavând asa mari nevoi, dar fosta sotie insistand sa-i plătesc pensie chiar daca copilul sta la mine?
Răspunsurile voastre sunt importante pentru mine!
Va multumesc!
Eu am depus cerere ordonanta presidintiala pentru stabilire domiciliu minor temporar, in 4 noiembrie 2014 dupa ce am declarat apel la hotărârea initiala, cerând efecte pana la solutionarea definitiva a dosarului. De atunci ne tot judecam pe ordonanta.. Daca apelul a fost respins zilele trecute, cererea de ordonanta merge înainte? Sau trebuie întâi sa introduc o noua actiune in instanta pentru stabilire domiciliu copii si apoi sa cer modificarea actiunii din ordonanta sa fie pana la solutionarea noului dosar?
Multumesc anticipat!
Ma ajuta sa protejez copiii care sunt luati cu forta de la mine sau sechestrati la mama sau li se interzice sa stea împreună, iar politia sau alte organe nu ma pot ajuta in apărarea drepturilor copiilor :( Întrebarea este daca cer o modificare tinand cont de cele de mai sus sau merge înainte judecata asa?