avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 287 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... valabilitate CEC
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

valabilitate CEC

Cate zile are valabilitate din data emiterii are un CEC? Modelul vechi are o decontare mai lunga; exista riscul de a expira?
Cel mai recent răspuns: simonaelena , utilizator 11:22, 16 Iunie 2009
Da..... nu e vorba ca nu vreau sa platesc. Saptamana trecuta am stat cu banii blocati in cont si in fiecare zi am intrebat daca a venit sau nu la decontare BO respectiv. Nu a venit, asa ca ieri am folosit banii pentru plata altui furnizor, iar la ora 16 banca m-a anuntat ca am de achitat biletul respectiv. Problema e ca nu am avut cum sa fac rost de bani intr-o ora, asa cum mi s-a solicitat si s-a facut refuz. Sincer nu imi convine sa intru in incident de plata nici major si nici minor.

Multumesc oricum pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de valabilitate fila cec in alb EuroGsm EuroGsm Fila CEC in alb are un termen de prescriptie in care poate fi folosita? (cum este cazul BO in alb pe care il putem folosi in termen de 3 ani de la data ... (vezi toată discuția)
Diferenta si asemanarea intre o fila cec si un bilet la ordin elena cailean elena cailean buna ziua. intrebarea mea este: ce asemanari si deosebiri sunt intre emiterea catre furnizori de file de cec, si cea de bilete la ordin. eu platesc ... (vezi toată discuția)
O societate a bagat un cec in cip????? ghimicim ghimicim sc.xx a bagat un cec emis de societatea noastra in cip,desi noi aveam dsponibil in cont la data scadentei. pentru a anula inscrierea in cip cererea o fac ... (vezi toată discuția)