Buna ziua, in anul 2012 sotul meu a intentionat sa achizitioneze o rulota drept pt. care a incheiat cu proprietarul care este avocat de meserie o chitanta de mana prin care urma sa-i dea banii in septembrie in urma obtinerii unor fonduri europene pt. apicultura unde aveam un dosar depus . In septembrie nu a venit nici un raspuns drept pt. care am amant plata , cand a sosit raspunsul cu fonduriile europene in urma caruia nu se aprobase fiinantarea , am luat legatura cu proprietarul si i-am spus ca-i inapoiez rulota....de aici a luat foc , ne-a reclamat peste tot atat la sefii sotului cat si la consiliul local , facand presiuni pentru recuperarea banilor dar nicidecum a rulotei ... a urmat o plangere penala la parchet pt. abuz de incredere si distrugere... in 2013 i-am dus rulota de unde am luat-o dar a refuzat sa o primeasca sau sa vorbeasca cu noi ..drep pt. care am lasat-o la cineva in curte cu stiinta sefului de post din acea localitate iar cheia am predat-o la procuror ...a ridicat acea rulota in urma unei ordonante date de procuror iar in urma procesului a fost condamnat la amenda penala 3000 lei si daune de 1000 euro ,, bazate pe un deviz de lucrari nu pe factura... am facut recurs dar dupa 6 luni curtea de apel a respins recursul ca nefondat.. acum sotul a fost dat afara el lucrand ca politist.. acest avocat l-am cunoscut in urma repartizarii de seful de sindicat sa ma apere intr-un proces de ultraj ...mentionez ca la prima instanta nu am avut avocat si nici martori pt. ca toti pe care i-am consultat au zis ca este un caz pe civil , iar altii au spus ca nu este deontologic sa lupte impotriva unui coleg.
Pai avocat este dl care a vandut rulota si a acceptat plata mai tarziu pentru ca una la mana nu avea spatiu pt rulota ,noi amridicat-o din curtea unui prieten de-al lui care urma sa si construiasca casa si rulota ocupa spatiu, in al doilea rand stia ca am de primit bani ,in urma unui proces de ultraj in urma caruia sotul castigase 5000 euro...dar nu am primit acesti bani pt.ca in urma executarii silite cel care era invinuit nu aves serviciu si nici bunuri....in fine sotul a fost condamnat penal pt.abuz de incredere si distrugere...in baza art.213 si 217 cod penal1969.
Am.crezut ca fapta va merge pe civil...asa puteam sa-i platesc despagubirile produse de intemperii,dar acum sotul a fost dat afara din politie ,chiar nu am de unde plati...si in alta ordine de idei , nu cunosc legile dar atunci can achizitionezi o masina in leasing sau faci un contract de imprumut la banca si numai poti plati ...asta inseamna ca toti suntem penali...nu stiu zic si eu ...cand am facut recurs la curtea de apel ,acest domn partea vatamata a facut si el recurs pt.ca nu era multumit de pedeapsa dorind ca sotul sa faca puscarie...
Informatii
taliya
Buna seara,
Am o problema vis-a-vis de incheierea unui contract de imprumut(cu titlu executoriu)imprumut restituit,dar fara sa anulam contractul inregistrat ... (vezi toată discuția)