Joi, dupa amiaza, un copil al unui vecin a aruncat cu un fier beton si a spart parbrizul la masina fiicei mele (un opel corsa). Alarma s-a declansat si dupa cateva investigatii, am aflat autorul, fapt ce la recunoscut si mama sa. Am sunat la 112 si odata ajunsi cei 2 agenti de politie ne-a luat datele pe un carnetel, urmand ca parintii copilului, de comun acord, sa-mi dea suma necesara inlocuirii parbrizului iar in caz contrar sa fac reclamatie scrisa la politie. Zis si nefacut, pentru ca de atunci (aproape o saptamana trecuta), ma tot minte, ca vine azi, ca vine maine sii....tot asa. (Nu stiu daca are vreo relevanta dar sunt de etnie rroma). In aceste conditii maine ar trebui sa merg la politie sa fac o plangere, motiv pentru care va rog sa-mi explicati si mie de care plangere sa fie si cum ar trebui formulata.
Va multumesc anticipat!
P/S scuzele de rigoare: nu sunt consultant ci un utilizator nou si nu stiu cum sa indrept aceasta greseala.
Nu ati amintit daca aveti asigurare sau nu . Aveti CASCO ? Daca da , mergeti la firma de asigurari si va mai sfatuiti cu ei.
Dv ne-ati relatat ca stiti cine a lovit masina, dar mie mi s-a intamplat sa o gasesc cu parbrizul spart in parcare si habar nu am cine a facut-o. Am mers la politie, declaratie, autorizatie de reparatie, asigurator, service si-am recuperat banii in cateva zile. Sigur , am pierdut vremea, am turbat de nervi, etc. Dar acum ma gandesc ca a fost mai bine ca nu am stiut care din vecini (daca o fi fost dintre vecini) mi-a spart parbrizul.
Va multumesc pentru sfaturi, inca nu am ajuns la politie, pentru ca sunt in sesiune si ma asteapta si un examen de licenta, insa, intre timp vecinii mei ,,dragi", am observat ca s-au mutat deja, nu stiu unde (stiti dvs. cum e ,,tiganul cu cortul"), probabil pana se linistesc apele.
Este adevarat, nu ma dau banii afara din casa, cred totusi ca stefanmitzu, are dreptate. M-am interesat totul costa 500 ron.
Recunosc ca de obicei sunt un tip bataios in a se face dreptate, dar in astfel de situatie si cu asa oameni.... nu merita nici macar sa-i privesti in fata.
Va multumesc inca o data pentru sfaturi.
Parbriz spart
Th30n3
Bună , am si eu o întrebare , deci fratele meu mai mic (17) ani , era cu echipa de fotbal la Mureș , și la antrenament înainte de meci a sutat mingea și ... (vezi toată discuția)