avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara-majorare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara-majorare

Buna seara ! Domnule avocat, va rog sa ma ajutati cu o informatie. Sunt eleva in clasa aXII-a ,locuiesc in orasul Vulcan,jud HD. In data 28.08/2014 am implinit 18 ani , si l-am dat pe tatal meu care inca lucreaza la mina Vulcan, in judecata pentru a primi pensie alimentaraintretinere in continuare . Am hotararea judecatoreasca unde instanta l-a obligat sa imi achite pensie alimentara(de intretinere) in cuantum de 25%. Eu am facut cererea, si am depus actele necesare,dar tribunalul Petrosani m-a amana ,nu primesc niciun termen de judecata, de ce oare ? S-a blocat intr-un fel dosarul ,cum aflu daca ceva lipseste sau nu a fost corect cum am procedat ? Trebuie sa imi angajez avocat ?
Ultima modificare: Vineri, 16 Ianuarie 2015
ignrugnru, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 15:37, 17 Ianuarie 2015
Din câte înțeleg, cererea de chemare în judecată având ca obiect plata pensiei până la definitivarea studiilor a fost introdusă dar nu a primit încă un termen de judecată. Mai așteptați deoarece o să se stabilească termenul de judecată dar aveți grijă la orice comunicări pe care vi le va face instanța. Dacă veți primi întâmpinarea pârâtului trebuie să faceți răspuns la întâmpinare. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Micsorare pensie alimentara ContSters185843 ContSters185843 buna ziua! sunt despartit de fosta mea sotie de zece ani iar fata noastra mi-a fost incredintata mie la divort. In decembrie 2010, fata a implinit 18 ani dar ... (vezi toată discuția)
Ajutor-pensie alimentara Emanuella.A. Emanuella.A. Am 18 ani sunt eleva in clasa a 12-a la liceu si doresc sa imi continui studiile.Parinti mei sunt divortati,locuiesc cu mama dar nu primesc nici un ban de la ... (vezi toată discuția)
Obtinere pensie alimentara neplatita niciodata mariaa1503 mariaa1503 Buna ziua, am 17 ani si parintii mei au divortat in 2011, pensia alimentara fiind stabilita atunci, dar tatal meu nu a platit niciodata pensia pe motiv ca \"nu ... (vezi toată discuția)