avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... venitul din dividende se ia in calcul pt indemnizatia ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

venitul din dividende se ia in calcul pt indemnizatia copilului?

Buna ziua,
M-ar interesa daca veniturile din dividende se iau in calcul pt. indemnizatia copilului? si daca se poate o baza legala care sa specifice acest lucru.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: eu_ , utilizator 00:06, 2 Decembrie 2010
Dumneavoastra aveti libertatea sa alegeti orice opinie de pe forum. Poate va explica doamna vorovenci mai bine. Eu v-am redat temeiul legal.
PS Veniturile din dividende sunt incadrate in categoria veniturilor din investitii, prevazute la art. 65 din Codul Fiscal al Romaniei.
Ultima modificare: Joi, 10 Septembrie 2009
pakos, utilizator
dividende NU se iau in calcul pt indemnizatia copilului .
mie nu mi s-au luat in calcul .
e cu dus si intors,... nu stiu ce sa mai cred despre cei ce ne conduc....jaf la drumul mare sau prosteala pe fatza ?!?!?!
legea spune clar ca se iau in calcul toate veniturile pt. care ai platit impozit ....bla bla,....cand vine vremea sa calculeze si dividendele ati arunca in fatza cum ca : la dividende nu ati platit CAS-ul aferent .
sa nu-ti vina dracii pe ei ???

Legea spune clar ca se iau in calcul toate veniturile profesionale supuse impozitului pe venit .
Prin venituri profesionale se inteleg veniturile din salarii, din activităţi independente şi din activităţi agricole , asa cum sunt ele definite de Codul Fiscal.

Veniturile din dividente nu intra in niciuna din categoriile de venituri de mai sus , si prin urmare, nu se ia in calcul la stabilirea indemnizatiei pentru CCC.
freeelis a scris:

Legea spune clar ca se iau in calcul toate veniturile profesionale supuse impozitului pe venit .
Prin venituri profesionale se inteleg veniturile din salarii, din activităţi independente şi din activităţi agricole , asa cum sunt ele definite de Codul Fiscal.

Veniturile din dividente nu intra in niciuna din categoriile de venituri de mai sus , si prin urmare, nu se ia in calcul la stabilirea indemnizatiei pentru CCC.

sir freeelis ce spuneti, n/ar putea fi dividendele venituri din investitii?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce dividendele nu se iau in calcul ??????????? eu_ eu_ e cu dus si intors,... nu stiu ce sa mai cred despre cei ce ne conduc....jaf la drumul mare sau prosteala pe fatza ?!?!?! legea spune clar ca se iau in calcul ... (vezi toată discuția)
Pfa - venituri in perioada concediului de crestere a copilului dynno dynno Buna ziua, Pe perioada concediului de crestere de a copilului pot obtine venituri din inchiriere sau din arenda? Mentionez ca activitatea PFA va fi ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie 85% RoxanaBucur RoxanaBucur 1. Cumva la calculul indemnizatiei de 85% din venituri intra si veniturile realizate din tranzactiile de la bursa? 2. In perioada concediului de crestere ... (vezi toată discuția)