avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Hotarare de divort legalizata
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Hotarare de divort legalizata

Buna ziua,am un var si vrea sa se recasatoreasca ,dar nu are o hotarare de divort originala ca sa poata prezenta la starea civila,poate depune o copie legalizata la notar dupa hotararea de divort ,se admite la dosarul de casatorie?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:05, 23 Iunie 2021
Buna seara ! Cum pot solicita o copie legalizată după divorț ?

av_silvia_margineanu a scris:

Daca este legalizata, este buna. Sau poate solicita alta la instanta la care s-a judecat.

Achitati o taxa de timbru la impozite si taxe de la locul de domiciliu dupa care formulati o cerere la judecatorie pentru obtinerea unei noi sentinte. Aveti grija sa aveti aplicata pe copie stampila de definitiv si irevocabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate scoate duplicat la sentința de divorț? mama a pierdut originalul, nu mai avem decât copii nelegalizate Ioanaaa07 Ioanaaa07 Mama mea a facut divorțul prin intermediul Judecătoriei sector 6 bucuresti. Din păcate a pierdut originalul si acasa avem doar copii insa nelegalizate. ... (vezi toată discuția)
Hotărâre divorț Sburlan Ion Sburlan Ion De unde pot lua o hotărâre de divorț dacă pe cealaltă am pierdut o?Mulțumesc (vezi toată discuția)
Hotarire de divort lilistiuca lilistiuca in urma cu 11 ani am divortat, iar acum 6 ani m-am recasatorit. toate bune si frumoase, dar cind m-am recasatorit , mi-au oprit originalul hotaririi de ... (vezi toată discuția)