avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare imprumut
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare imprumut

Buna ziua,
Am un contract de imprumut cu un ONG(eu sunt persoana fizica), contract care nu este legalizat la notariat. Termenul scadent de restituire a expirat, iar debitorul nu da semne de a respecta prezentul contract. Care este solutia cea mai buna de a-mi putea recupera suma impumutata?
Cel mai recent răspuns: 22kappa , utilizator 10:09, 27 Ianuarie 2015
In cazul in care nu va achita nici dupa ce il voi notifica, care ar fi pasii pentru ca prezentul contract sa prinda valoare(in conditiile in care nu este legalizat la notariat)?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract imprumut persoana fizica-persoana juridica alex86home alex86home Am imprumutat o societate comerciala cu 127500 RON, in baza unui contract de imprumut in care nu este specificata data scadenta. Cum imi pot recupera banii ... (vezi toată discuția)
Lmprumut suma de bani de la persoana fizica cristinagmail cristinagmail Buna ziua As dori sa stiu ce presupune o procedura de executare silita in cazul in care sotul meu a impumutat bani de la o persoana fizica -9000euro. ... (vezi toată discuția)
Recuperare creanta in baza unui imprumut prin act de mana neautentificat robert_p_1979 robert_p_1979 Am dat cu imprumut 1500 EURO, dar am facut decat un contract de imprumut fara martori, dar semnat, datat , completat unele rubrici chiar de debitor… ... (vezi toată discuția)