avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... IA-Intrerupere activitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

IA-Intrerupere activitate

Cum poate fi platit un angajat, daca din 20 de posturi sa fie 10 in i.a. -intrerupere activitate- si 10 este pontata in mod normal de 8ore zi?
Cel mai recent răspuns: Carmen Curelea , utilizator 08:29, 11 Iunie 2009
tot nu intelegem... cum adica sa efectueze posturi ?? ce sunt acelea? :-/

Daca e 'somaj tehnic'=i.a. , atunci salariatul nu presteaza munca in aceste zile si primeste indemnizatia de 75%.
Daca lucreaza se plateste normal.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Iunie 2009
Gratiela Ratiu, Consultant resurse umane
multumesc
~ Conținut șters la cerere ~
interesant
sunt si eu intr-o astfel de situatie.
#-o
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul de baza minim brut al salariatului angarat in ramura transporturi alcibiade alcibiade Comparand prevederile din cele doua CCM-uri prezentate in continuare, v-as ruga sa va exprimati opinia argumentata privind [b]salariul de baza minim brut al ... (vezi toată discuția)
Spor de vechime filofteia radu filofteia radu am lucrat 20 ani la o societate unde primeam 20%spor de vechime,societatea s-a inchis si am ramas in somaj,la o luna de zile m-am angajat la alta societate ... (vezi toată discuția)
Spor pentru lucru peste program normal cristin28 cristin28 Buna ziua, trebuie sa eliberez o adeverinta pentru spor pt lucru efectuat peste orele de program normal, aceasta adeverinta serveste la dosarul de pensie. ... (vezi toată discuția)