avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Masina ne-radiata de la Administratia Financiara
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Masina ne-radiata de la Administratia Financiara

Buna ziua,

Am si eu nevoie de putin ajutor.
Acum cca 2 ani, am vandut un autoturism cu contract de vanzare-cumparare unui individ. Cu individul trebuia sa ma intalnesc zilele urmatoare pt a scoate masina de la Administratia Financiara de care apartin. Acest lucru nu s-a intamplat, pentru ca nu am mai dat de el. Evident in toata problema este vina mea, pentru ca i-am lasat toate actele masinii.
Intre timp (masina avand un motor de 3000cmc ~ 2200 lei impozit pe an) datoriile s-au adunat, in prezent ajungand la o suma considerabila de cca 7000 lei (impreuna si cu ceva amenzi neplatite + dobanzi).
Eu imi recunosc vina dar intrebarea mea este daca mai am ce face in acest caz?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:45, 28 Ianuarie 2015
Pe site vad ca apare:
"DECLARATIE PE PROPRIE RASPUNDERE CUNOSCAND PREVEDERILE ART. 474 COD PENAL, POTRIVIT CAREIA CONTRIBUABILUL NU MAI ESTE DETINATORUL MIJLOCULUI DE TRANSPORT) (original);"

O sa ma duc sa intreb si local ca sa ma asigur!

Multumesc!
Uf.. mai jos sau mai sus nu cititi? Nu vedeti ca declaratia e trecuta la act de instrainare, iar dvs aveti contract ? Nu vedeti ca in afara de actul de instrainare, aveti nevoie si de actele masinii ?
Ultima modificare: Miercuri, 28 Ianuarie 2015
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism Madalina388 Madalina388 Am o problema mai ciudata... Fiica mea, a mostenit in urma decesului tatalui ei un autoturism care exista doar in acte. Acel autoturism (Dacia 1300 veche de ... (vezi toată discuția)
Masina instrainata fara acte simocris1 simocris1 acum 5 ani am vandut o masina unor prieteni fara nici o chitanta de mana sau alt act, iar eu de buna credinta am dat toate actele masinii , urmand ca in decurs ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. as dori sa va întreb și dacă ma puteți ajuta ... cornelescule cornelescule Bună ziua. As dori sa va întreb și dacă ma puteți ajuta cu o soluție la următoarea problema. Fiul soției mele a cumpărat o mașină și am fost de ... (vezi toată discuția)