avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj absolvent facultate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj absolvent facultate

Fiul meu a absolvit facultatea luna aceasta, dar licenta a amanat-o pentru februarie 2010. In caz ca nu se poate angaja in termen de 60 zile are dreptul la indemnizatie de somaj in baza unei adeverinte/ certificat eliberat de facultate care atesta ca este absolvent?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: moniky , utilizator 14:00, 11 Octombrie 2011
moniky:
1. Daca v-a zis sa va duceti maine cred ca este semn bun si v-a gasit documentele.
2. Agentia de Somaj are formulare tip pentru toate declaratiile.
Am fost astazi si mi-au gasit dosarul.Joi voi merge ca sa ma inscriu la niste cursuri,de formator(nu mai stiu exact).Va multumesc pt. ajutor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere la somaj pentru absolvent fara licenta mirceas88 mirceas88 Buna ziua. Sunt intr-o situatie mai atipica in sensul ca am absolvit cursurile Facultatii dar proiectul de licenta ( este vorba de facultatea de Arhitectura ... (vezi toată discuția)
Ajutor de somaj pentru absolvent facultate 2009 nicolleta68 nicolleta68 Buna ziua! Am lucrat timp de 20 de ani dupa care, contractul de munca s-a incheiat de comun acord cu angajatorul la data de 31.12.2007. Am urmat cursurile ... (vezi toată discuția)
Somaj pentru studenti? libraana libraana buna seara studentii la finalizarea facultatii vor beneficia de somaj? daca da ce trebuie sa faca pt a primi somaj. dar cei care sunt angajati intr-un domeniu ... (vezi toată discuția)