avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Divort in Romania dar cu domiciliul sotilor si al ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Divort in Romania dar cu domiciliul sotilor si al copiilor in Italia

Revin cu o speta din divort !
Sotii traiesc in Italia dar ultimul domiciliu comun a fost intr-o localitate de langa Bucuresti.Divortul va fi in Romania, nu ?
Au doi copii minori de 7 si 12 ani care sunt la scoala in Italia.Ancheta sociala in cazul divortului va fi unde ? Sa vina in Romania cu ei ?
Daca se poate un raspuns.....
Cel mai recent răspuns: ClydeS , utilizator 08:27, 10 Februarie 2015
Corecta observatie !
Referitor la ancheta sociala, aceasta se face la domiciliul minorilor, in cazul de fata in Italia, prin comisie rogatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacerea casatoriei incheiata in italia page page Buna,in ce conditii poate fi desfacuta în Romania o casatorie incheiata in Italia intre doi romani ,fara minori si cu capat de cerere de partaj? (vezi toată discuția)
Divort Alejandro1 Alejandro1 Sunt cetatean roman casatorita cu un cetatean spaniol in Spania.Casatoria a fost inregistrata si in Romania ,exista un minor.Pot sa divortez in tara?Precizez ... (vezi toată discuția)
Custodia copiilor ContSters422611 ContSters422611 Buna dimineata! Atat eu cat si sotul, dorim sa divortam legal la notar. Avem o casuta de cateva zeci de mii de euro. Dar nu am pretentii, vreau doar sa ... (vezi toată discuția)